act cursus
 
Acceptance Commitment Therapy ACT: Basiscursus Adelante Onderzoek Innovatie.
In deze 2-daagse cursus wordt het ACT-model verder toegelicht en wordt uitgewerkt hoe deze cognitieve gedragstherapie toegepast kan worden in revalidatie-behandelingen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de eigen vakdiscipline. Na de Basiscursus. bezit u de vaardigheden om ACT te gebruiken binnen het kader van u eigen vakdiscipline.
act
Compu Act Opleidingen Al 20 jaar uw partner in ICT-opleidingen Compu Act Opleidingen.
Compu Act Opleidingen heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van klassikale opleidingen. In een prettige omgeving worden de verschillende onderwerpen door onze professionele docenten behandeld. Bekijk alle klassikale cursussen. Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek.
mindfulness trainer opleiding
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
Materialen tweedaagse introductiecursus. Materialen zesdaagse cursus. Oefeningen zelf als context. Literatuur over ACT. ACT en het multidisciplinaire team. ACT vóórdoen, ACT vóórleven. Lijden aan een stoornis of het leven leven? Wat is de meerwaarde van ACT als je al CGT doet?
Taxi Utrecht
StressWise Arnhem ACT therapie mindfulness.
ACT THERAPIE, MINDFULNESS, OF STA IN JE KRACHT-TRAINING: ACCEPTEREN, ONTSPANNEN, VERANDEREN. StressWise Arnhem, heeft een warme en heldere aanpak van mentale en stress-gerelateerde klachten. Accepteren van wat je niet kunt veranderen en aan de slag gaan met wat je wel wilt en kunt veranderen.
macbook air
Opleiding.
Time to ACT! De auteurs van Time to ACT! hebben in samenwerking met SeeTrue ook een ACT-training en een ACT-opleiding ontwikkeld. De ACT-training helpt je ACT toe te passen in je eigen dagelijks leven, de geaccrediteerde opleiding helpt je ACT toe te passen in de professionele praktijk.
kledingreparatie amsterdam oost
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO Groep Utrecht.
Ervaar de zes kernprocessen van ACT zelf en leer ze overdragen aan je cliënten. Je ontdekt in deze cursus dat ACT niet zozeer gaat over begrijpen en technische therapeutische vaardigheden, maar over een andere manier van in het leven staan die nieuwe perspectieven opent.
act
ACT voor kinderen, jongeren en ouders.
Denise Bodden en Denise Mathijssen geven een overzicht van de nieuwste, op ACT gebaseerde interventies voor kinderen en jongeren en de eerste onderzoeksuitkomsten van effectiviteitstudies. Zij zoeken ook nog deelnemers voor hun onderzoek! Voor een deel van de ouders van kinderen 0 tot 18 jaar met ontwikkelings en/of psychiatrische problemen is traditionele ouderbegeleiding ontoereikend. Volgens de ACT-theorie is er bij deze ouders vaak sprake van psychologische inflexibiliteit. Een interventie die zich specifiek op deze ouders richt is de cursus ACTief opvoeden.
act
Psychotherapie opleidingen.
Opleiding tot ACT-trainer/therapeut. ACT Centrum Nederland. GITP CGT opleidingen. Opleiding Cognitief Gedragstherapeut. RINO groep psychotherapeutische referentiekaders. Kienhorst van den Bout Cursussen, trainingen workshops. Basisopleiding tot Mindfulness Trainer/Therapeut. Cure Care CGT basisopleiding. Cognitieve Gedragstherapie Cursussen Opleidingen. Vereniging Gedrag en Cognitieve Therapie VGCt.
Bijscholing Basiscursus Acceptance and Commitment Therapy ACT Realisatie Trainingen.
Belangrijke inzichten uit het boeddhisme over lijden en het Zelf zitten verwerkt in de ACT maar religie vormt geen onderdeel van de behandeling. Na deze basiscursus ACT kan je de modules Positieve Psychologie doen en ook de cursus. Percept Taal, een ACT specialisatie, waar je meer kan leren over hoe je taal compleet anders kan gebruiken.
ACT bij pijn De fysiotherapeut helpt u op weg.
U weet dan hoe u aan het begin van de cursus ervoor staat wat betreft pijn, acceptatie en mindfulness. Aan het eind van de cursus doet u de eind meting. U weet dan wat u heeft bereikt. Vind een ACT Fysiotherapeut.

Contacteer ons