act nl
 
Home ACT.
Being your trustworthy partner specialized in expanding and investing in the Netherlands. We ACT for listed companies, multinational corporations, entrepreneurs and family owned businesses. We ACT as an independent boutique firm from the heart of Amsterdam. 2018 ACT Management Services B.V.
mok bedrukken
Act! CRM TendenZ.
Waar jij gaat, gaat Act! stelt je in staat productief te zijn, ongeacht waar je werkt: op kantoor, thuis of onderweg. Krijg toegang tot de gegevens die je nodig hebt, online of offline. Wat jij leuk vindt, vindt Act! Blijf via Act!
re-integratietraject
SeeTrue ACT-Opleidingen.
meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt waar je aandacht aan wilt besteden en wat je nog wilt bereiken in dit leven en hoe daar naar op weg te gaan. SeeTrue biedt een 6-daagse opleiding aan tot ACT trainer en een 5-daagse vervolgopleiding tot ACT trainer.
unibet app
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
ACTcursus is de enige opleider in Nederland met een door de internationale ACT vereniging erkende ACT trainer, Jacqueline A-Tjak. Zij is in 2016 uitgeroepen tot Fellow van de ACBS. ACT is een therapievorm die de afgelopen jaren in toenemende mate toegepast wordt en zich in steeds grotere belangstelling mag verheugen.
ACT Werkt!
Tevens zijn wij een gecertificeerde jobcoachorganisatie en kunnen wij IRO individuele re-integratie overeenkomst trajecten aanbieden is samenwerking met het UWV en Wouters Work Health Solutions. Bekijk hier onze flyer! Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. Op de website van ACT Werkt!
ACT bij pijn De fysiotherapeut helpt u op weg.
8.4 Terugval voorkomen. Welkom bij de cursus ACT bij chronische pijn. Deze cursus wordt u aangeboden door uw fysiotherapeut. Fysiotherapie kan chronische pijn verlichten door samen met u te werken aan een betere conditie en meer lenigheid, en u te leren beter en meer ontspannen te bewegen.
ACT Nederland.
het leven weer in balans. Wat is ACT Nederland? ACT Nederland is een onafhankelijke organisatie die actieve casemanagement biedt aan personen met zware letselschade van alle leeftijdscategorie├źn. Hoe gaan wij te werk? Nadat Verzekeraars of belangenbehartigers ons hebben ingeschakeld, houden wij een kennismakingsgesprek.
ACT in Actie Training Opleiding.
ACT is een vorm van gedragstherapie, die mensen helpt om op een flexibele manier om te gaan met de problemen die ze tegenkomen terwijl ze blijven investeren in de dingen die echt belangrijk zijn voor ze; van klacht naar veerkracht!
Downloads.
In deze download-sectie is dan ook allemaal gratis te downloaden, vrij te gebruiken materiaal te vinden meer dan 75 oefeningen, metaforen en informatiebrochues. De Creative Commons CC-BY-NC is van toepassing op het hier aangeboden materiaal. Time to ACT! Het Time to ACT!
Home.
Voor" zover ik weet is dit het eerste uitgebreide Nederlandse boek voor professionals op basis van Acceptance and Commitment Therapy ACT. ACT is om meerdere redenen relevant, maar een van de belangrijkste redenen is dat ACT hulpverleners een andere manier biedt om evidence based te kunnen werken."

Contacteer ons