leer act vaardigheden voor therapeuten
 
Leer ACT; vaardigheden voor therapeuten.
meer van de bieb. Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Leer ACT; vaardigheden voor therapeuten. Hayes, Jason B. Luoma, Robyn D. Acceptance en Commitment Therapy, Psychotherapie en andere therapieen, Cognitieve therapie, Pedagogiek, Gesprekstechniek, Wijsbegeerte, Psychologie, cognitieve therapie Taal.
linkbuilding uitbesteden
Leer Act! Vaardigheden Voor Therapeuten Woodywoodtoys.nl.
Het Boek Leer ACT! 9031353272 geschreven door J.B. Luoma bestel je op bruna.nl! Werk en oefenboek voor gedragstherapeutenmet DVDAcceptance and Commitment Therapy ACT is een gedragstherapeutische behandelvorm die probeert een antwoord te vinden op menselijk lijden. Patiënten wordt geleerd niet langer te vechten tegen emoties en gevoelens waarvan je niet kúnt winnen; tijd en energie worden vooral geïnvesteerd in wat werkelijk van belang is voor de patiënt: zijn eigen waarden. ACT maakt hierbij gebruik van technieken en inzichten uit andere therapiestromingen die een wetenschappelijke onderbouwing hebben gekregen.Ervaring is absoluut noodzakelijk bij het toepassen van ACT. is primair een werkboek, dat gericht is op vaardigheden en praktijksituaties. Een DVD maakt deel uit van dit werkboek. Deze laat onder meer rollenspellen over voorbeelden van kerncompetenties zien. Transculturele vaardigheden voor therapeuten.
router met sterke wifi
J.B. Luoma, S.C. Hayes R.D. Walser 2008. Leer ACT! Vaardigheden voor therapeuten. Houten: Bohn Stafleu van Loghum. 500 pp, 54, inclusief DVD Psychotraumanet.
evidence based behandelen. Vaardigheden voor therapeuten. Houten: Bohn Stafleu van Loghum. 500 pp, 54, inclusief DVD. Acceptance and commitment therapy ACT wordt gerekend tot de derde generatie gedragstherapieën, na de pavloviaanse en skinneriaanse conditioneringsparadigmas de eerste generatie en de cognitieve revolutie van Ellis en Beck de tweede generatie.
vaatwasser inbouw
Tijdschrift voor Psychiatrie Leer ACT! Vaardigheden voor therapeuten.
Vaardigheden voor therapeuten. Luoma, J.B, Hayes, S.C, Walser, R.D. Bohn Stafleu van Loghum, Houten 2008 500 paginas dvd, isbn 978-90-313-5327-9, 54., De auteurs van dit boek proberen reeds in hun inleiding de kritiek te ondervangen dat acceptance and commitment therapy act niets meer is dan oude wijn in een nieuwe zak.
pennen met logo
Leer ACT! Vaardigheden voor therapeuten Springer.
Open Access Springer. Springer for RD. Springer for Hospitals Health. Databases and Software. Don't' miss out: Get 50% off Popular Science print books today! Psychology Psychotherapy Counseling. Vaardigheden voor therapeuten. Verbreed uw begrip in ACT. Gaat verder dan de basiskennis.
jachtmakelaar hellevoetsluis
Leer ACT! Hayes, Walser, Luoma 9789031353279 Boom Psychologie.
Over Boom uitgevers Amsterdam. Vaardigheden voor therapeuten. Hayes, Robyn D. Walser, Jason Luoma Bohn Stafleu van Loghum. Beoordeel dit product. 2009 ISBN 9789031353279 1e druk 500 blz. Plaats op wensenlijst. Omschrijving Auteurs Reviews. is dé Nederlandse vertaling van Hayes. Het is een onmisbaar werk en oefenboek voor al die gedragstherapeuten die zich ACT eigen willen maken of zich er verder in willen bekwamen.
BSL Shop Leer ACT! J.B. Luoma, S.C. Hayes, R.D. Walser Boek.
Vaardigheden voor therapeuten. Schrijf een review. Verbreed uw begrip in ACT. Gaat verder dan de basiskennis. Met veel praktische tips. Bevat een DVD met rollenspellen. 77, 95 Incl. Voor 14.30 uur besteld, volgende werkdag in huis. Werk en oefenboek voor gedragstherapeuten. Acceptance and Commitment Therapy ACT is een gedragstherapeutische behandelvorm die probeert een antwoord te vinden op menselijk lijden. Patiënten wordt geleerd niet langer te vechten tegen emoties en gevoelens waarvan je niet kúnt winnen; tijd en energie worden vooral geïnvesteerd in wat werkelijk van belang is voor de patiënt: zijn eigen waarden. ACT maakt hierbij gebruik van technieken en inzichten uit andere therapiestromingen die een wetenschappelijke onderbouwing hebben gekregen. Ervaring is absoluut noodzakelijk bij het toepassen van ACT. is primair een werkboek, dat gericht is op vaardigheden en praktijksituaties. Een DVD maakt deel uit van dit werkboek. Deze laat onder meer rollenspellen over voorbeelden van kerncompetenties zien. ISBN / ISSN 9789031353279. Gewicht 860 gram. afmetingen 240mm x 168mm x 27mm. Recensie 1 De Psychosociale Courant over Leer ACT!

Contacteer ons