act psycholoog
 
Acceptance and Commitment Therapy bij kinderen en jongeren ACT4kids.
Ik ben psycholoog en ik doe dat zo goed als ik kan. Ik werk hard, ik zoek op wat ik nog niet ken, ik doe mijn best je als mens te leren kennen en oefeningen passend te maken. Daarin is het geen een-wegs-verkeer, we lopen zoveel mogelijk samen en daarom laat ik mezelf ook zien. In mijn vrije tijd trek ik graag de natuur in om te fotograferen, kook ik, lees ik romans of over geschiedenis, cultuur, architectuur, maak ik websites, teken ik graag en houd ik ervan om korte verhalen of columns te schrijven. Maar het aller-allerliefst zet ik de muziek aan om te dansen en keihard mee te zingen! Ik schreef een hoofdstuk in twee toonaangevende handboeken over Acceptance and Commitment Therapy en een boek over de toepassing van ACT bij kinderen en jongeren.:
chromecast
Psycholoog Tonnaer Nijmegen Acceptance Commitment Therapie ACT EMDR.
Door mijn rust, echtheid, toewijding en humor weet ik je met lastige onderwerpen op een niet-aanvallende manier te confronteren. Een therapie zonder poespas: helder en direct toepasbaar. Met mijn ervaring als gz-psycholoog in Nijmegen kunnen we in een paar gesprekken al veel bereiken. Ik ben gespecialiseerd in Acceptance and Commitment Therapy ACT.
Kroon Casino
psycholoog ACT psychotherapie training NL.
De StressWise psychologen zijn zeer betrokken en maken gebruik van de nieuwste inzichten in de positieve psychologie en de derde generatie gedragstherapie, zoals ACT. Wij gaan uit van je kracht, onderzoeken, ontdekken en beleven het proces naar nieuw evenwicht samen met jou.
psycholoog utrecht
ACT-therapeut acceptance commitment therapie Vind-een-Psycholoog.be.
AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie. Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy. EFT emotion focused therapy. EFT emotional freedom techniques. EFT-emotionally focused therapy. EMDR eye movement desensitization and reprocessing. IV Interactionele vormgeving. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Online psychotherapie / email psychotherapie. Psychologische zorg en hulpverlening. Relaxatietherapie / relaxatietraining. TA transactionele analyse. Therapie aan huis. Therapie via skype of telefoon. Therapie voor personen met een beperking. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. Psycholoog aan huis.
psycholoog amsterdam oost
ACT Acceptence and Commitment Therapy Praktijk 360.
Bij ACT leert u om deze controlestrategieën te herkennen en te leren om op een andere manier met bepaalde belevingen om te gaan, niet meer wegdrukken maar juist ondergaan. Daarvoor is het nodig dat u een acceptatiegerichte houding oefent ten aanzien van lastige emoties en gedachten. Doelen en waardes. Daarnaast is het van groot belang om te onderzoeken wat echt waardevol is in uw leven, zoals bijvoorbeeld gezondheid, relaties, vriendschappen of uw eigen ontwikkeling. Aan de hand van deze waardes kunt u tijdens de behandeling nieuwe stappen leren zetten en doelen maken. EMDR bij trauma. Ralph Tinnemans Nynke Schukking. Meer over Ralph. Psycholoog en mindfulnesstrainer.
Act Psycholoog Dorine van der Schaar.
Sinds 24 jaar werk ik met plezier en toewijding als psycholoog, waarbij ik mensen met uiteenlopende klachten heb mogen begeleiden. Ik maak alleen gebruik van psychologische methoden en technieken, waarvan de effectiviteit zich wetenschappelijk en binnen mijn praktijk heeft bewezen.
ACT-therapeut acceptance commitment therapie Vind-een-Psycholoog.nl.
AAT Therapie met assistentie van dieren. ACT acceptance and commitment therapie. Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy. EFT emotion focused therapy. EFT emotional freedom techniques. EFT-emotionally focused therapy. EMDR eye movement desensitization and reprocessing. IV Interactionele vormgeving. Loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding. MBCT mindfulness based cognitieve therapie. NLP neuro linguistic programming. Online psychotherapie / email psychotherapie. Psychologische zorg en hulpverlening. Relaxatietherapie / relaxatietraining. TA transactionele analyse. Therapie via skype of telefoon. Therapie voor personen met een beperking. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de therapiepraktijk. Psycholoog aan huis.
ACT MH Psychologen.
De psycholoog in centrum Den Haag en Delft. Hoe verloopt een behandeling. ACT is een afkorting voor Acceptatie en Commitmentherapie. In ACT wordt cliënten geleerd zich te richten op zaken die ze op directe wijze kunnen beïnvloeden, zoals hun eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten.
Acceptance and Commitment Therapie ACT Geen wachtlijsten Direct-Psycholoog.
Acceptance and Commitment Therapie ACT. Vind bij Direct-psycholoog de psycholoog die bij u past! Maak een afspraak. Array referral_cookie referralDirectguaid.ipnull., ACT is een nieuwe vorm van gedragstherapie en dankt zijn naam aan één van de kernboodschappen ervan: accepteer wat u niet kunt beïnvloeden en doe de dingen die uw leven verrijken.
Acceptance and Commitment Therapy ACT bij Psycholoog Utrecht Oost Psycholoog Utrecht Oost.
Home Acceptance and Commitment Therapy ACT bij Psycholoog Utrecht Oost. Acceptance and Commitment Therapy ACT bij Psycholoog Utrecht Oost. Wat is Acceptance and Commitment Therapy ACT? Met ACT zul je doeltreffender reageren op de problemen en uitdagingen die het leven onvermijdelijk met zich meebrengt.

Contacteer ons