act afkorting
 
act. afkorting betekenis.
Betekenis van de afkorting act. Op deze pagina vind je 1 betekenis of definitie van de afkorting act. Indien je zelf nog een definitie kent, kan je deze onderaan deze pagina toevoegen. 1 2 act. acturarius, snelschrijver, rentmeester, secretaris. Betekenis voor act.
e-liquid
Wat is ACT? Jouw eigen waarden centraal, bij alles wat je doet.
ACT is een afkorting, en het staat voor handelen en doen. En er is een goede reden waarom voor dat acroniem is gekozen. In de basis gaat het bij ACT om gedrag, het ondernemen van actie, het zetten van stappen, handelen, ACT dus.
wasmachine
Australian Capital Territory Wikipedia.
Het Australian Capital Territory vaak afgekort tot ACT is het Australisch Hoofdstedelijk Territorium. Het is een klein, zelfbesturend gebied, gecreëerd naar het voorbeeld van het District of Columbia in de VS, voor het bouwen van de federale hoofdstad van het Gemenebest van Australië, Canberra.
gordijnrails 3 meter
ACT Acceptance and Commitment Therapy Lentis.
Home Behandelingen Acceptance and Commitment Therapy ACT. Acceptance and Commitment Therapy ACT. ACT is een afkorting van Acceptance and Commitment Therapy en is een vorm van gedragstherapie. Veel mensen worstelen met emoties of gedachten die ze liever niet willen hebben.
koelkast tafelmodel
act Vertaling Engels-Nederlands.
begeleid gecombineerd vervoer; annual change traffic; GVT Afkorting; gemiddelde verbrandingstijd; acetylcholine; ACT Afkorting. akte; tekst; bezig zijn; te werk gaan; verrichting; werking; zet; act; document; nummer; stuk; aangrijpen van een kracht; werken van een kracht; effect sorteren; uitwerking hebben; werken; uitwerken; maken; aanmaken; bedrijven; uitbrengen; prestatie; beïnvloeden; invloed hebben op; wet; aanbieden; indienen; presenteren; vertonen; voorstellen; akten.
Wat is ACT? ACTcursus.
ACT is de afkorting van Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een zogenoemde derde generatie gedragstherapie. Zij volgt op de tweede generatie, de cognitieve gedragstherapie CGT. Hoewel CGT succesvol gebleken is, is er behoefte aan het verhogen van de effectiviteit van gedragstherapeutische behandelingen, niet in de laatste plaats omdat een deel van de clienten hier toch nog onvoldoende baat bij heeft.
Act 9 definities Encyclo.
Uitspraak: kt Verbuigingen: acts meerv. afzonderlijk onderdeel van een voorstelling Voorbeelden: De leeuwen vallen de dompteur aan tijdens zijn act, cicusact copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/act.: optreden van een artiest in een show vb: hij deed een act als goochelaar Synoniem: nummer.

Contacteer ons