dans act
 
Dansacts, dansact, dansact inhuren, dansact boeken.
Ook kunt u bij ons verschillende dans workshops boeken voor allerlei soorten evenementen. Bij ons een dansactboeken garandeert een super-avond om nooit te vergeten. Bij Viking Entertainment zijn er namelijk tal van mogelijkheden! Blijf er niet mee zitten, maar neem meteen contact op.
luxe sloep
Openingsact de beste openingsacts en openingen voor events.
Multidisciplinaire act voor opening bedrijfsfeest. Luchtacrobatiek, breakdance en sign juggling In september 2016 produceerden wij op maat een multidisciplinaire act voor de opening van een bedrijfsfeest. Deze openingsshow combineerde diverse. 30 September 2016. Introductie dienst met spoken word, dans en video op maat.
loopfiets nijntje
Dansacts in diverse genres boeken voor evenementen.
Daarnaast combineren wij dans naadloos met video, licht en live muziek. Naast het maatwerk, is het ook mogelijk om bestaande, succesvolle dansacts te boeken. SWIPE DJ collectief. SWIPE DJ collectief. Dutch Dance Show. Dutch Dance Show. 8012 EH te Zwolle. 0346 25 00 55. Openingsact Bedrijfsevenement Breakdance act Urban acts Chique acts Maatwerk Artiest boeken Moulin Rouge Show.
vuurspuwer
Dansact boeken, Dansact, Dansact huren, Dansact inhuren Gloss Dans shows en Entertainment.
Wanneer u kiest voor de dansshows van Gloss Entertainment dan is spektakel gegarandeerd. Een danceact huren bij Gloss Entertainment kan dus in vele stijlen met verschillende outfits. Wij leveren ten alle tijden kwaliteit. Al onze dansers zijn professioneel opgeleid en ervaren. Wilt u een speciale dans act?
online marketing bedrijf
Dance act boeken.
Dance act boeken. Hanne Lommelen, onze top dance-act, voor elk event. Ook paaldans-act, acrobatisch! Zowel voor publieke als privé events. Onze danseressen gaan niet uit de kleren maar zijn wel sexy gekleed! Deze danceacts zijn op professionele basis, prijzen naargelang beschikbaarheid!
Dance act boeken.
Dance act boeken. Hanne Lommelen, onze top dance-act, voor elk event. Ook paaldans-act, acrobatisch! Zowel voor publieke als privé events. Onze danseressen gaan niet uit de kleren maar zijn wel sexy gekleed! Deze danceacts zijn op professionele basis, prijzen naargelang beschikbaarheid!
Fluor POI Dansact inhuren Feest Muziek, Bedrijfsfeest, Bruiloft, Verjaardag.
De POI dansers dansen op de aanwezige muziek, of kunnen een freestyle act verzorgen. In plaats van LED POIS kan ook gekozen worden voor VUUR POIS brandduur ca. 17 minuten per danser of 27 minuten per danser. Vraag een offerte aan.
Dansact Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.nl.
Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Voor zaken als dansact, dans acts, hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op onze website terecht.
Dansshow huren? Shows met dansers en danseressen boeken voor uw event.
Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over het inhuren van een dansshow. Tissue Act boeken. De tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken. De act combineert acrobatiek, dans en muziek tot een prachtige show.
Artiesten Dansact/-groep Pagina 1.
En uitvoerbaar op bijna elke locatie van 4 bij 4 meter. Zeer geschikt als dans act te midden van publiek maar ook uitvoerbaar als podium act. STRALEN VAN DE MAAN. Een Aziatische dansgroep die met name gespecialiseerd is in Balinese dansen.

Contacteer ons