act opleidingen
 
ACT in Actie Training Opleiding.
ACT is een vorm van gedragstherapie, die mensen helpt om op een flexibele manier om te gaan met de problemen die ze tegenkomen terwijl ze blijven investeren in de dingen die echt belangrijk zijn voor ze; van klacht naar veerkracht!
wehkamp
Opleidingsinstituten in Belgiƫ en Nederland ACBS BeNe.
Integratie van ACT binnen het eigen werkdomein en het volgen van ACT-protocollen zolang de ervaring met ACT nog beperkt is. Feedback op het professioneel functioneren via een combinatie van feedback door cliƫnten en door collega's' via intervisie, supervisie, het geven van workshops.
Kroon Casino
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
ACTcursus is de enige opleider in Nederland met een door de internationale ACT vereniging erkende ACT trainer, Jacqueline A-Tjak. Zij is in 2016 uitgeroepen tot Fellow van de ACBS. ACT is een therapievorm die de afgelopen jaren in toenemende mate toegepast wordt en zich in steeds grotere belangstelling mag verheugen.
unibet login
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
Opleiding Infant Mental Health. Opleidingsroute Laag IQ GGZ. Boom vakliteratuur met korting. RINO BIG Opleidingen. RINO BIG Algemeen. Info voor GGZ-instellingen. RINO BIG Vacatures. werken bij RINO. Acceptance and Commitment Therapy ACT. Acceptance and Commitment Therapy ACT. een effectieve derde generatie gedragstherapie.
SeeTrue ACT-trainingen.
En evenals de mindfulness blijkt ook de ACT heel goed bruikbaar als training voor mensen die meer voluit willen leven. Daar waar de mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit zijn.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO Groep Utrecht.
Bel 030 230 84 50 of mail ons. Opleidingen en cursussen. Acceptance and Commitment Therapy ACT. 7 sep 2018. 11 jan 2019. 10 mei 2019. Acceptance and Commitment Therapy ACT A1928. Hoe kan een mens innerlijke negatieve ervaringen verdragen? Dat is de kern van Acceptance and Commitment Therapy ACT.
ACT Opleiding: Basis en Verdieping ACT EMDR Centrum Nederland.
ACT Centrum Nederland. EMDR Centrum Nederland. Aanmeldingsformulier ACT Cursus. ACT Opleiding: Basis en Verdieping. Doel: wij leiden diverse professionals op om ACT therapie, training of coaching te geven aan mensen waarvoor ze bevoegd zijn om mee te werken vanuit hun vooropleiding.
Opleiding.
Time to ACT! De auteurs van Time to ACT! hebben in samenwerking met SeeTrue ook een ACT-training en een ACT-opleiding ontwikkeld. De ACT-training helpt je ACT toe te passen in je eigen dagelijks leven, de geaccrediteerde opleiding helpt je ACT toe te passen in de professionele praktijk.
Data basisopleiding ACT.
Meer informatie over de opleiders. LET OP: In verband met de vele aanmeldingen lopen de opleidingen snel vol. Na aanmelding kijken we of er nog plek is en nemen dan binnen een paar dagen contact op. Aanmelden basisopleiding ACT. Data basisopleiding ACT 2018.
SeeTrue ACT-Opleidingen.
meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt waar je aandacht aan wilt besteden en wat je nog wilt bereiken in dit leven en hoe daar naar op weg te gaan. SeeTrue biedt een 6-daagse opleiding aan tot ACT trainer en een 5-daagse vervolgopleiding tot ACT trainer.

Contacteer ons