act see true
 
SeeTrue ACT-basisopleiding Amsterdam ACBS BeNe.
Event aangemaakt woensdag, 2 augustus, 2017 1525: in de ACBS Publiek groep door Gijs Jansen. Data: 26 maart; 9, 16 en 23 april; 7 en 14 mei 2018. Tijd: 10.00 17.00 uur. Plaats: Centrum De Roos, Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam.
see true mindfulness
SeeTrue mindfulness Mindfulness Trainingen.
ACT basisopleiding 6 dagen. Meer informatie over opleidingen. Oefen en onderzoek jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan. Wij vinden dat mindfulness trainingen toegankelijk moeten zijn. Daarom houden we de kosten laag en organiseren we trainingen bij jou in de buurt.
Sea
Home.
Voor" zover ik weet is dit het eerste uitgebreide Nederlandse boek voor professionals op basis van Acceptance and Commitment Therapy ACT. ACT is om meerdere redenen relevant, maar een van de belangrijkste redenen is dat ACT hulpverleners een andere manier biedt om evidence based te kunnen werken."
kookplaat
Opleiding.
Time to ACT! De auteurs van Time to ACT! hebben in samenwerking met SeeTrue ook een ACT-training en een ACT-opleiding ontwikkeld. De ACT-training helpt je ACT toe te passen in je eigen dagelijks leven, de geaccrediteerde opleiding helpt je ACT toe te passen in de professionele praktijk.
verduisterend rolgordijn
SeeTrue ACT-trainingen.
En evenals de mindfulness blijkt ook de ACT heel goed bruikbaar als training voor mensen die meer voluit willen leven. Daar waar de mindfulness zich voornamelijk richt op het kunnen zijn met wat er is en met het vermogen om stil te kunnen staan, richt de ACT zich op het in beweging komen vanuit zijn.
SeeTrue ACT-Opleidingen.
meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt waar je aandacht aan wilt besteden en wat je nog wilt bereiken in dit leven en hoe daar naar op weg te gaan. SeeTrue biedt een 6-daagse opleiding aan tot ACT trainer en een 5-daagse vervolgopleiding tot ACT trainer.

Contacteer ons