act therapie boeken
 
Oefeningen en metaforen uit het boek.
Op de pagina kunt u ruim 50 verschillende oefeningen, metaforen, en aanvullende informatie downloaden, behorende bij het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals. Deze downloads zijn gratis, en het materiaal is vrij te gebruiken Creative Commons CC-BY-NC van toepassing.
taxi Schiedam
Coachen met ACT Bewezen effect.
Wil je ook leren coachen met ACT? Doe dan mee aan de Jaartraining of volg een los blok over ACT. De inschrijving voor losse blokken opent binnenkort. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje dan zet ik je alvast op de lijst en dan hoor je als eerste dat de inschrijving opent. Hier zie je een leuke, korte animatie van Russ Harris over een belangrijk keuzepunt in het leven. Hier nog eentje over waarden versus doelen. Hier een over de struggleswitch, kijk maar eens of je hem herkent bij jezelf. Hier zie je Oprah Winfrey in gesprek met Jon Kabat Zinn over de eenvoud van mindfulness. Hier legt ACT-grondlegger Stephen Hayes uit waarom dwangmatig zoeken naar geluk niet werkt. Boeken die wij aanraden.:
forum
Acceptance and Commitment Therapy PsychoseNet.
ACT kan worden gevolgd in de vorm van een groepstraining meestal 8 sessies, een groepstherapie en als individuele therapie. Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met ACT oefeningen! Hieronder beschrijven we een aantal goede oefeningen passend bij de verschillende fases van psychose en herstel.
act boek
Acceptance and commitment therapy Wikipedia.
In ACT wordt cliënten geleerd zich te richten op zaken die ze op directe wijze kunnen beïnvloeden, zoals hun eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten dit wordt experiëntiële vermijding genoemd.
refurbished imac
Acceptance and Commitment Therapy bij kinderen en jongeren ACT4kids.
We zijn met SeeTrue in overleg over een vervolgopleiding ACT" bij kinderen en jongeren. Mocht je genteresseerd zijn in deze opleiding, mail dan gerust: info@ACT4kids.nl. Wil jouw instelling of praktijk dat we langskomen voor een workshop, gastcollege of dat we spreken op jouw congres, neem dan ook via dit emailadres contact op voor meer informatie. De volgende boeken zijn in de begeleiding van kinderen en jongeren ook zeer interessant.:
Aanbevolen literatuur Instituut Psychosomatische Therapie.
Steven Hayes is de grondlegger van ACT Acceptance and Commitment Therapy. In dit boek beschrijft hij zijn gedachtengoed in de vorm van een zelfhulpboek. Het is een belangrijk basisboek, voor wie zich verder wil verdiepen in ACT. Basisboek Cognitieve Therapie, J.S.
Home.
Er worden veel voorbeelden genoemd en verwijzingen naar verdere informatie, zoals downloads voor hand-outs en achtergrondinformatie. Kortom dit boek is een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van ACT in Nederland en België. Klik op de pijl voor meer info. ACT voor speciale doelgroepen. ACT boeken van Gijs Jansen.
Time to ACT! Paperback Gijs Jansen Tim Batink Boek Bruna.nl.
Therapie Gedrag Gijs Jansen Tim Batink. Er zijn grote ontwikkelingen aan de gang binnen de hulpverlenerswereld. Nieuwe technieken als mindfulness krijgen steeds meer ruimte binnen de praktijk van de psycholoog, trainer en coach. De Acceptance and Commitment Therapy ACT vloeit voort uit het mindfulness gedachtegoed en brengt het beste uit verschillende werelden samen.
Acceptance Commitment Therapy door Jacqueline A-Tjak Boek Managementboek.nl.
Home Boeken Acceptance Commitment Therapy. 0 /5 sterren. Schrijf een recensie. Acceptance Commitment Therapy. Theorie en praktijk. star rating here. Nederlandstalig Paperback, 253 blz. Bohn Stafleu van Loghum 2e druk, 2015. EAN: 9789036804967 mgtbk.nl/1jligf. Onze prijs: 3250., Vandaag voor 2300: uur besteld, morgen in huis. Zet op verlanglijst. Betaal met acceptgiro of iDeal. Over de auteur Over dit boek Artikelen en interviews Recensies. Trefwoorden: Cognitieve gedragstherapie, Psychologie, Psychotherapie, Therapie. Acceptance and Commitment Therapy ACT is een goed onderzochte en bewezen effectieve vorm van cognitieve gedragstherapie.
ACT voor groepen Therapie behandeling Boeken Hogrefe, psychologische, testuitgeverij, boeken, tests, psychologie, psychotherapie.
Met de nadruk op waarden, mindfulness, verbonden actie en flexibiliteit, is ACT succesvol gebleken bij de behandeling van verschillende stoornissen en problemen: zoals angst, depressie, stress, verslaving, trauma, eetproblemen en relationele problemen. Toch is er tot op heden nog geen boek voor de toepassing van ACT in groepen.

Contacteer ons