act oefeningen
 
BSL Shop Acceptance and Commitment Therapy E-learning.
Voorbeelden geven van oefeningen om deze 6 hoekstenen vorm te geven.; Inzichten uit ACT toepassen op een casus.; Op basis van een casus aanbevelingen formuleren over de inzetbaarheid van oefeningen en technieken uit ACT.; Uitleggen hoe metaforen ingezet kunnen worden in de begeleiding van cliƫnten.;
cat kabels
Acceptance and Commitment Therapy ACT: praktijkoefeningen Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
De uitdaging is, om je over je weerstand heen te zetten en aan het einde van het traject, zul je eraan terugdenken en weten dat ook deze oefeningen je geholpen hebben. Niet alle oefeningen die bij ACT gedaan worden komen aan bod.
brandstof prijs
Home.
Voor iedereen die interesse heeft in ACT. Oefeningen, metaforen, hand-outs en artikelen. Open content policy. ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy, een nieuwe vorm van Gedragstherapie. Binnen ACT leren cliƫnten om het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken.
marketing bedrijf
ACT Sleepwise.
In de praktijk wordt er veel gewerkt met aandachtgerichte oefeningen mindfulness, metaforen., ervaringsgerichte oefeningen en humor. ACT is meer een manier van leven dan een therapie. Psychische klachten verminderen door. gevoelens en gedachten te verwelkomen in plaats van er tegen te vechten.
gratis online cursus mindfulness
Downloads.
Het Time to ACT! boek zit vol met oefeningen en metaforen. Per hoofdstuk hebben we een aantal van deze oefeningen en metaforen vrij beschikbaar gemaakt zeker ook de oefeningen waar veel ruimte voor nodig is om verder uit te werken.
jachtmakelaar hellevoetsluis
ACT gedachten oefening YouTube.
ACT en Positieve Psychologie Interview Tim Batink Duration: 1251. ACT in Actie 4986, views. Time to ACT Gijs Jansen Tim Batink Uitgeverij Thema Duration: 118. Uitgeverij Thema 3604, views. Passengers On A Bus an Acceptance Commitment Therapy ACT Metaphor Duration: 452.
liquid nagels
Oefeningen en metaforen uit het boek.
Op de pagina kunt u ruim 50 verschillende oefeningen, metaforen, en aanvullende informatie downloaden, behorende bij het boek: Time to ACT; het basisboek voor professionals. Deze downloads zijn gratis, en het materiaal is vrij te gebruiken Creative Commons CC-BY-NC van toepassing.
Time to ACT! ACT in Actie.
Het betreffen een aantal informatiebrochures, verschillende ACT-oefeningen en ACT-metaforen, alsook de illustraties die zijn gebruikt bij het Time to ACT! Deze downloads zijn gratis en het materiaal is vrij te gebruiken onder de Creative Commons CC-BY-NC 3.0. Inhoudsopgave Time to ACT! Sample Time to ACT! Geleide ACT-oefeningen 6 oefeningen, MP3-HQ download.
Downloads ACT in Actie.
Theoretische achtergrond ACT ACT en Positieve Psychologie kijk video. ACT and Local Challenges; Interview with Professor Steven Hayes kijk video. ACT in de Praktijk: Twintig bruikbare ACT-videos voor in de praktijk bekijk hier. ACT Achtergrond: Vijf ACT-videos over de achtergrond van ACT bekijk hier.

Contacteer ons