act voor feestje
 
26 Entertainment ideeën voor je feest Goochelaar Jochem Nooyen.
Ze hebben verschillende snorretjes en hoedjes op stokjes bij zich. U houdt een stokje met rode lippen of een hoedje voor en klik u staat er grappig op. Deze act kan ook geboekt worden als vaste photobooth. Een hokje waar je even plaats kan nemen.
artiesten boeken prijzen
Entertainment ideeën Puur Feesten.
Goede attributen vergroten het plezier en maken uw feest tot een succes! Van oer-Hollandse haringkar tot heerlijke pizzapunten: catering maakt uw feest beter, luxer en laat uw gasten meer genieten. Voor ieder feest hebben wij een passende oplossing. Met een van onze creatieve acts heeft een blijvende herinnering aan uw feest.
tafelgoochelaar
Klein-amusement boeken of inhuren voor de scherpste prijs! Allerlei Artiesten Allerlei Artiesten.
Onderdeel van MEB Rotterdam. Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie., Op zoek naar een leuke side entertainment act? Bekijkt u dan onderstaand aanbod. Hier vindt u diverse acts die uitstekend passen op uw feest of evenement.
feestzanger
Entertainers en Typetjes voor feest, bruiloft of jubileum De Lachende Lama.
Boek direct een act. Onze nieuwsbrief ontvangen? Het laatste lama nieuws. Feest Elker-Het Poortje Het personeelsfeest van Elker Het Poortje vond dit jaar plaats op. Bot bouw personeelsfeest Het personeelsfeest van Bot bouw vond dit jaar plaats bij De. Kippenvel in De Haan Kippenvel is een super tof Halloween evenement voor het hele gezin.
DJ voor feest
Feesttantes.
Geweldig wat de feesttantes doen, ze toveren een lach op het gezicht van klein en groot. Voor ieder kind een lief woord en met engelen geduld maken ze er een feestje van. kea nestor schreef: Creative, individuale and exelente work.
tafelgoochelen
De Meisjes van Plezier.
Wil je je feest echt leuk laten worden? Dan hebben de Meisjes van Plezier een fantastisch aanbod aan sfeerverhogende Acts en Theater. Mocht je specifieke wensen hebben, laat het de Meisjes weten dan kunnen zij de geschikte act voor je maken of uitzoeken!
Gekke Typetjes Inhuren Boeken Feest bedrijfsfeest.
Of een komische act inhuren? Boek bij ons de ideale special act voor een feestje! Naast artiesten kunt u bij ons ook professionele acteurs en typetjes inhuren voor een feest boeken die voor een onvergetelijke ochtend, middag of avond kunnen zorgen.
Act voor verjaardag, surprise act, act voor 40, 50 jarige, act voor 60 jarige. LEF Entertainment Soest is het entertainmentbureau voor het huren van een clown, ballonnenclown, kindershow, typetje, act
Felicitatie act inhuren Act voor verjaardag Idee voor surprise act Leuke act als verrassing huren Entertailegram idee als verrassing Surprise act voor verjaardag inhuren Verrassing act huren Act voor 40 jarige Act voor 50 jarige Act voor 60 jarige. Heb je de striptease nu wel eens gezien?
Komische act huren, hilarische zwerver, grappig feest typetje huren. LEF Entertainment Soest is het entertainmentbureau voor het huren van een clown, ballonnenclown, kindershow, typetje, act en ballon
Deze act MOET je gezien hebben." Komische act huren typetje zwerver Straattheater Gekke act Originele act huren Komisch typetje voor feest inhuren Grappige act/typetje De hilarische zwerver Beste feest act, zeer komisch Goochelaar. Winnaar van meerdere straattheaterfestivals! Wilt u uw gasten ECHT verrassen?
Unieke smartlappen act! Hilarische mix van smartlappen en cabaret. Feest!
Met titels als Oemba Boela, Als ze nee zegt bedoelt ze ja en Sleutelkind verpakt hij cabaret in het levenslied. De teksten behandelen de hedendaagse themas en de orkestbanden zijn zeer professioneel gearrangeerd, ingespeeld en afgemixt. Joris is een veelgevraagde smartlappen act voor grote en kleine feesten.

Contacteer ons