cursus act
 
Compu Act Opleidingen Al 20 jaar uw partner in ICT-opleidingen.
Compu Act Opleidingen heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van klassikale opleidingen. Wij bieden onder meer allerlei AutoCAD, Office en Adobe cursussen klassikaal aan. Wij hebben ruime ervaring met In-Company computer cursussen voor bedrijven, reïntegratiebedrijven, gemeenten, etc. Wij ontzorgen u volledig van begin tot eind: wij inventariseren, plannen, versturen de uitnodigingen, evalueren, et cetera. Privélessen zijn zeer geschikt als u het prettiger vindt om één op één een cursus te volgen en zo de benodigde vaardigheden op te doen.
mindfulness tilburg
Cursus: Acceptance and Commitment Therapy ACT Springest.
Acceptance and Commitment Therapy ACT. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. / 3 dagen. ICM Opleidingen trainingen. Acceptance and commitment therapy. BTW: Vrij van BTW. Volledigheid prijs: Het is mogelijk dat er extra kosten aan deze cursus verbonden zijn.
thai massage amsterdam
ACT-cursus ACT in Actie.
Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing. ACT in Actie biedt deze cursus tevens incompany aan, tegen een gereduceerd incompanytarief. Mail naar info@actinactie.nl voor meer informatie. Professor Inez Myin-Germeys KU-Leuven: Ik wil Tim Batink van ACT in Actie graag aanbevelen als ACT trainer en opleider.
unibet casino
Acceptance and Commitment Therapy ACT ICM Opleidingen.
In de training ACT leert u in 3 dagen wat ACT is, hoe u de kracht van ACT kunt integreren in uw leven én hoe u dit kunt overbrengen op anderen. Heeft u advies nodig? Vraag gratis en vrijblijvend studieadvies aan.
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
Materialen tweedaagse introductiecursus. Materialen zesdaagse cursus. Oefeningen zelf als context. Literatuur over ACT. ACT en het multidisciplinaire team. ACT vóórdoen, ACT vóórleven. Lijden aan een stoornis of het leven leven? Wat is de meerwaarde van ACT als je al CGT doet?
Acceptance and Commitment Therapy bij pijn PsychFysio opleidingen.
In deze drie daagse module wordt ACT binnen een fysiotherapeutische setting uitgewerkt. Het centrale thema is ACT bij chronische pijn, maar dit wordt aangevuld met fysiotherapeutisch relevante themas zoals: ACT bij kanker en terminale ziekten, obesitas, stoppen met roken, slaapproblemen, en ACT in relatie tot motivational interviewing. Inclusief gratis gebruik afgeschermde patiënten zelfhulpsite www.actbijpijn.nl. In deze module staan de volgende boeken centraal.: Pijn zonder strijd. B, Hayes, S.C, Walser, R.D. Mindfulness And Acceptance In Behavioral Medicine. Dit boek dient u zelf aan te schaffen. Dit boek wordt aangeraden, mede ook in verband met de dvd, maar is niet noodzakelijk. Tijdens de cursus ontvangt u een uitgebreide samenvatting van dit boek.
Bijscholing Basiscursus Acceptance and Commitment Therapy ACT Realisatie Trainingen.
Belangrijke inzichten uit het boeddhisme over lijden en het Zelf zitten verwerkt in de ACT maar religie vormt geen onderdeel van de behandeling. Na deze basiscursus ACT kan je de modules Positieve Psychologie doen en ook de cursus. Percept Taal, een ACT specialisatie, waar je meer kan leren over hoe je taal compleet anders kan gebruiken.
Opleiding.
Time to ACT! De auteurs van Time to ACT! hebben in samenwerking met SeeTrue ook een ACT-training en een ACT-opleiding ontwikkeld. De ACT-training helpt je ACT toe te passen in je eigen dagelijks leven, de geaccrediteerde opleiding helpt je ACT toe te passen in de professionele praktijk.
Acceptance Commitment Therapy ACT Pro Education.
Acceptance and Commitment Therapy ACT is een vrij nieuwe evidence-based practice binnen gedragstherapie. Na het volgen van deze boeiende cursus kunt u cliënten leren de situatie te accepteren zoals die is, in plaats van te vechten tegen onvermijdelijke zaken. Dit resulteert in het vergroten van de psychologische flexibiliteit van de cliënt.
ACT in Actie Training Opleiding.
ACT is een vorm van gedragstherapie, die mensen helpt om op een flexibele manier om te gaan met de problemen die ze tegenkomen terwijl ze blijven investeren in de dingen die echt belangrijk zijn voor ze; van klacht naar veerkracht!

Contacteer ons