cursus act
 
Cursus Mindfulness, ACT Compassie.
Cursus Mindfulness, ACT Compassie. De cursus Mindfulness, ACT Compassie zet je letterlijk stil, geeft je een andere kijk op je leven en biedt je handvatten om dichter bij jezelf te komen. De cursus is praktisch, met beide benen op de grond en gericht op het omgaan met de uitdagingen die het leven ons biedt.
step
ACTcursus Welkom bij ACTcursus, cursus in Acceptance and Commitment Therapy.
Materialen tweedaagse introductiecursus. Materialen zesdaagse cursus. Oefeningen zelf als context. Literatuur over ACT. ACT en het multidisciplinaire team. ACT vóórdoen, ACT vóórleven. Lijden aan een stoornis of het leven leven? Wat is de meerwaarde van ACT als je al CGT doet?
tuinontwerp programma
Coachen met ACT Bewezen effect.
Wil je ook leren coachen met ACT? Doe dan mee aan de Jaartraining of volg een los blok over ACT. De inschrijving voor losse blokken opent binnenkort. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje dan zet ik je alvast op de lijst en dan hoor je als eerste dat de inschrijving opent. Hier zie je een leuke, korte animatie van Russ Harris over een belangrijk keuzepunt in het leven. Hier nog eentje over waarden versus doelen. Hier een over de struggleswitch, kijk maar eens of je hem herkent bij jezelf. Hier zie je Oprah Winfrey in gesprek met Jon Kabat Zinn over de eenvoud van mindfulness. Hier legt ACT-grondlegger Stephen Hayes uit waarom dwangmatig zoeken naar geluk niet werkt. Boeken die wij aanraden.: Heb je een vraag? Bel of mail gerust! Email: sergio@bewezeneffect.nl Tel: 06-28237813. Gratis e-book Effectief Coachen anno Nu. Klik op plaatje voor info! Gratis E-book Leer Motiveren met Gemak. Klip op plaatje voor info! Gratis Cursus Positieve Psychologie!
touchscreen
Opleiding.
Time to ACT! De auteurs van Time to ACT! hebben in samenwerking met SeeTrue ook een ACT-training en een ACT-opleiding ontwikkeld. De ACT-training helpt je ACT toe te passen in je eigen dagelijks leven, de geaccrediteerde opleiding helpt je ACT toe te passen in de professionele praktijk.
nilfisk onderdelen
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO Groep Utrecht.
Ervaar de zes kernprocessen van ACT zelf en leer ze overdragen aan je cliënten. Je ontdekt in deze cursus dat ACT niet zozeer gaat over begrijpen en technische therapeutische vaardigheden, maar over een andere manier van in het leven staan die nieuwe perspectieven opent.
nascholing code 95
ACTief opvoeden is een cursus ter ondersteuning van het ouderschap Het Reizende Koffertje.
De methode die in de cursus wordt gebruikt is afgeleid van de gedragstherapeutische therapie: Acceptatie en Commitment Therapie ACT. De cursus geeft geen pasklare antwoorden over wat goed opvoeden is maar is gericht op de ontwikkeling en invulling van het eigen ouderschap.
bbq catering utrecht
Acceptance and Commitment Therapy bij pijn PsychFysio opleidingen.
In deze drie daagse module wordt ACT binnen een fysiotherapeutische setting uitgewerkt. Het centrale thema is ACT bij chronische pijn, maar dit wordt aangevuld met fysiotherapeutisch relevante themas zoals: ACT bij kanker en terminale ziekten, obesitas, stoppen met roken, slaapproblemen, en ACT in relatie tot motivational interviewing. Inclusief gratis gebruik afgeschermde patiënten zelfhulpsite www.actbijpijn.nl. In deze module staan de volgende boeken centraal.: Pijn zonder strijd. B, Hayes, S.C, Walser, R.D. Mindfulness And Acceptance In Behavioral Medicine. Dit boek dient u zelf aan te schaffen. Dit boek wordt aangeraden, mede ook in verband met de dvd, maar is niet noodzakelijk. Tijdens de cursus ontvangt u een uitgebreide samenvatting van dit boek.
Bijscholing Basiscursus Acceptance and Commitment Therapy ACT Realisatie Trainingen.
Belangrijke inzichten uit het boeddhisme over lijden en het Zelf zitten verwerkt in de ACT maar religie vormt geen onderdeel van de behandeling. Na deze basiscursus ACT kan je de modules Positieve Psychologie doen en ook de cursus. Percept Taal, een ACT specialisatie, waar je meer kan leren over hoe je taal compleet anders kan gebruiken.
Compu Act Opleidingen Al 20 jaar uw partner in ICT-opleidingen Compu Act Opleidingen.
Compu Act Opleidingen heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van klassikale opleidingen. In een prettige omgeving worden de verschillende onderwerpen door onze professionele docenten behandeld. Bekijk alle klassikale cursussen. Veel bedrijven willen graag een cursus verzorgd hebben op de eigen werkplek.
Acceptance and Commitment Therapy ACT RINO opleiding inspiratie voor professionals in de GGZ.
GZ en eerstelijnspsychologen, psychotherapeuten, klinisch psychologen, psychiaters en andere professionals die een Basiscursus 100-uurs Gedrags en Cognitieve therapie gevolgd hebben of beschikken over daaraan gelijkwaardige voorkennis. Kennismaken met de theorie en praktijk van ACT zodat men na de cursus in staat is principes van ACT toe te passen in behandelingen.

Contacteer ons