cursus act
 
Acceptance Commitment Therapy ACT: Basiscursus Adelante.
Introductiedag 1 dag, Basiscursus 2 dagen, en Integratiecursus 2 dagen. In deze 2-daagse cursus wordt het ACT-model verder toegelicht en wordt uitgewerkt hoe deze cognitieve gedragstherapie toegepast kan worden in revalidatie-behandelingen aan de hand van praktijkvoorbeelden uit de eigen vakdiscipline. Na de Basiscursus. bezit u de vaardigheden om ACT te gebruiken binnen het kader van u eigen vakdiscipline.
computer cursus
Patiënten site met ACT bij chronische pijn blijkt acceptatie van chronische pijn te verhogen PsychFysio opleidingen. Email. Facebook. Linkedin. Twitter.
Na de driedaagse cursus bij PsychFysio opleidingen krijgen de fysiotherapeuten toegang tot een website www.actbijpijn.nl waar zij patiënten toegang kunnen verlenen tot online lessen rond ACT bij chronische pijn. Ook deze lessen zijn, net zoals in het onderzoek, ondersteund door tekst, MP3, filmpjes en quizvragen.
generator
Acceptance and Commitment Therapy ACT Pro Education.
U vergelijkt ACT met andere cognitieve behandelstrategieën. U begeleidt cliënten met chronische klachten naar meer zelfmanagement. U gebruikt ACT in de samenwerking met andere disciplines in onder andere de geestelijke gezondheidszorg. Deze praktijkgerichte cursus is speciaal ontwikkeld voor zorgdisciplines die werken met gedragsverandering.
party casino
ACT en Coaching Gijs Jansen Liselotte Delwel.
ACT en Coaching. Gijs Jansen Liselotte Delwel. Spring naar de inhoud. Wat is ACT? ACT in het kort. ACT: De introductie van een nieuwe vorm van gedragstherapie. Het verschil tussen ACT en positief denken. De zin en onzin van Mindfulness.
taxi arnhem
Begeleidingstrajecten voor particulieren en organisaties.
Hij toont mensen over de hele wereld in een universele en vernieuwende beeldtaal: slow motion, dichtbij, fotografisch sterk, op een soundtrack die je raakt. De prachtige serie portretten brengt je in een meditatieve flow en laat je voortaan op een andere manier kijken.
marketing
Coachen met ACT Bewezen effect Sergio van der Pluijm Coaching en training.
In dezelfde tijd ontdekte hij ACT, volgde diverse trainingen, paste het eerst op zichzelf toe en al snel ook als coach. Hij zegt hierover: Zonder ACT zou ik na 20 jaar loondienst nooit een eigen praktijk als trainer-coach hebben opgericht.
refurbished ipad
Acceptance and Commitment Therapy ACT ICM Opleidingen.
HBO werk en denkniveau is wenselijk. Benieuwd wanneer je deze cursus kunt volgen? Bekijk de eerstvolgende startdata en cursuslocaties. ICM biedt je de mogelijkheid om de ICM Coachingsopleiding en de training Acceptance and Commitment Therapy ACT in 1 pakket te behalen.
Dekbedovertrek
Ontmoetanna: 8 weekse cursus ready to act door wilma noteborn en gemma gijsen: 8 weekse cursus ready to act door wilma noteborn en gemma gijsen.
We geven je allerlei praktische tools om concrete stappen te zetten naar een voluit geleefd leven. wat is act? De cursus is gebaseerd op Acceptance and Commitment Therapy ACT. Door ACT toe te passen neem je je gedachten niet meer zo serieus en kun je weer onbevangen in het hier en nu staan.
hema
Cursus Mindfulness, ACT Compassie.
Cursus Mindfulness, ACT Compassie. De cursus Mindfulness, ACT Compassie zet je letterlijk stil, geeft je een andere kijk op je leven en biedt je handvatten om dichter bij jezelf te komen. De cursus is praktisch, met beide benen op de grond en gericht op het omgaan met de uitdagingen die het leven ons biedt.
Opleiding How2Act.
Een specialistische opleiding met keuze uit onder meer ACT en kinderen/jongeren, ACT voor ouders, ACT in revalidatie, ACT bij beeldende therapie, ACT binnen de psychiatrie, ACT en coaching, ACT en slapen. Het overleggen en laten beoordelen van een casus door een ACT supervisor. Je voelt waarschijnlijk zelf al dat dit programma zowel breed als behapbaar is. Op deze manier willen we je een pakket bieden waarmee je echt kunt zeggen dat je ruim voldoende bent geschoold in ACT, zonder dat je hier twee jaar voor krom hoeft te liggen. Ook als je al een basis of vervolgopleiding hebt gedaan, kun je alsnog instromen binnen dit traject. Het aantal plaatsen voor de opleidingen is echter zeer beperkt. Kijk op www.act-opleiding.nl voor meer informatie. Handleiding cursus 6-daagse ACT opleiding.

Contacteer ons