act inhuren
 
Special Acts Shows boeken of inhuren? Artiestenbureau JB Productions.
8, 7 87, 10. gemiddelde van 20 klantwaarderingen voor Special Acts Shows. Special Acts Shows boeken 34 resultaten. Opzoek naar een speciale act voor jouw evenement? Wellicht vindt je in dit overzicht Special Acts Shows wel iets geschikts staat om te boeken voor jouw feest.
goochelaar inhuren
Acrobatiek Acts Als Openingsact Of Slotact Bij Uw Evenement.
Duo Magic Suitcase. Duo Slang Trapeze Act. Solo Lucht Acts. De acrobaten van Flying Artwork verrassen met hun hoogstaande en originele luchtacrobatiek. De meeste solo-acts kunt u ook boeken als groepsact of als duo/trio. U kunt onze artiesten inhuren voor een openingsact, highlight of slotact bij uw evenement.
goochelaar inhuren
Typetjes boeken, prijzen van artiesten online / Twilight Entertainment.
Butler Laurens Iedereen droomt ervan om een butler in dienst te hebben, nu kunt u gewoon een butler inhuren per dagdeel. U geeft een diner, lunch, receptie, high tea of een ander ontvangst bij u thuis of op locat Lees meer.
goochelaar inhuren
Entertainment.
We helpen je graag bij een groots evenement, maar ook voor een kleinschalig privefeest bieden we talloze mogelijkheden. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar, ook in de avonduren. Ons ervaren team houdt graag rekening met je voorkeuren, wensen en budget. Wil je entertainment inhuren voor je feest of evenement?
goochelaar inhuren
Thriller act boeken Unieke garanties bij Swinging.nl.
De Thriller act wordt uitgevoerd door 8 dansers die prachtig worden opgemaakt en opkomen in bijpassende kostuums. De Thriller act duurt ongeveer 5 minuten. Het ontvangen van de gasten maximaal een uur. Ook is het uiteraard mogelijk om de gasten met de zombies op de foto te laten gaan.
zanger inhuren
Openingsact boeken of inhuren? TML Entertainment.
TML Entertainment is het artiestenbureau voor al je artiesten boekingen. Op deze pagina vind je alle informatie betreffende kosten en mogelijkheden voor het inhuren van de Drum Borbies openingsact. Wil je meer informatie of deze openingsact boeken? Neem gerust contact met ons op via het boekingsformulier of bel 071 747 1516. Op zoek naar een spectaculaire opening voor jou feest? De Borbies drum act is een originele openingsact bestaande uit 3 percussionisten welke op drie zeer grote Led-ballonnen hun ritmische kunsten vertonen op speciaal daarvoor gemaakte ritmische klanken.
gebruikte bureaus
Entree Act Ontvangstanimatie Govers Evenementen.
Deze spectaculaire act wordt uitgevoerd door ervaren steltenloopsters die de fantasie van uw toeschouwers prikkelt en toeschouwers in een tropische sfeer brengt. De bomen spelen op 150, meter stelten, dit betekend dat het plafond tenminste 450, m hoog dient te zijn.
artiesten inhuren
Muzikale Mobiele acts boeken? Neem contact op met allround artiestenbureau MEProductions gevestigd te Meppel.
Muzikale mobiele acts. Muzikale mobiele acts. 1st Call the DJ. Muzikale mobiele acts. Muzikale mobiele acts. t Brabants Fietsharmonisch Orkest. Ben the Banjoman. Kinderentertainment Solo act. Duo/Trio Winkelcentrum Promotie. Board of Directors De Zilvervloot. Brass Eternity Music BEM. Caribische Bands Winkelcentrum Promotie.
artiesten inhuren
Inhuren voorstelling.
Voor een indruk van deze voorstelling zie foto's. Prachtige hoogte-act voorstelling van ongeveer 10 minuten, voor een indruk klik hier. Deze act stelt wel eisen aan de ruimte waarin wordt opgetreden. De doeken moeten op ten minste 6 meter hoog kunnen worden bevestigd.
Act boeken om de sfeer er op uw feest of event in te brengen.
Soms als tweede, als er een bruid aanwezig was, maar meestal is het de bijzondere act van de avond waar mensen de dagen erna nog over praten. Een act inhuren voor uw event is dan ook veel meer dan een leuk moment tijdens de avond zelf.

Contacteer ons