seetrue act
 
SeeTrue mindfulness Mindfulness Trainingen.
ACT basisopleiding 6 dagen. Meer informatie over opleidingen. Oefen en onderzoek jouw mogelijkheden om bewuster in het dagelijks leven te staan. Wij vinden dat mindfulness trainingen toegankelijk moeten zijn. Daarom houden we de kosten laag en organiseren we trainingen bij jou in de buurt. de mindfulnesstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten. iedere week een bijeenkomst van 25, uur. mindfulness trainingen in meer dan 40 steden. de kosten bedragen 300 euro, inclusief cd's' en werkboek. RTL4 heeft een korte film over de mindfulness bij SeeTrue opgenomen.
waar ligt hulst
Mindfulness en ACT op het werk.
heeft zich sinds 2007 gespecialiseerd op het gebied van mindfulness, acceptatie en compassie. heeft meer dan 2000 tevreden klanten, die mindfulness trainingen gevolgd hebben bij SeeTrue. leidt op tot trainer/therapeut op het gebied van mindfulness, ACT, compassie en positieve psychologie.
Metrotegels
Time to ACT.
Verdere verdieping in ACT. Wil je je verder verdiepen in ACT? In samenwerking met SeeTrue hebben we een training ontwikkeld voor mensen die meer persoonlijke verdieping nastreven op basis van ACT. Daarnaast geven wij een 6-daagse opleiding in ACT voor hulpverleners.
tafelzeil
Home.
ACT zorgt voor een vrolijke, speelse levenshouding, waarbij alle angst en pijn die inherent is aan het leven op de koop toe wordt genomen. SeeTrue heeft samen met Gijs Jansen en Tim Batink een ACT groepstraining ontwikkeld. Time to ACT!
gu10 led
Opleiding.
SeeTrue ACT-opleidingen worden aangeboden in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Nijmegen en Maastricht. SeeTrue heeft al meer dan 400 therapeuten, coaches en trainers opgeleid in ACT. Voor meer info kun je mailen met This email address is being protected from spambots.
kledingreparatie rotterdam
SeeTrue ACT-trainingen.
Boeken gebaseerd op ACT van Gijs Jansen. klik op de boeken voor meer informatie. Plaatsen en data ACT-trainingen. ACT-trainingen acht bijeenkomsten. ACT-vervolgtrainingen vijf-zes bijeenkomsten. ACT-opleiding zes bijeenkomsten. Tips ACT trainingen. Meer informatie en contact. Copyright c SeeTrue 2018. Back to Top.
SeeTrue ACT-Opleidingen.
meer zicht krijgen op wie je bent, wat je belangrijk vindt waar je aandacht aan wilt besteden en wat je nog wilt bereiken in dit leven en hoe daar naar op weg te gaan. SeeTrue biedt een 6-daagse opleiding aan tot ACT trainer en een 5-daagse vervolgopleiding tot ACT trainer.

Contacteer ons