seetrue act
 
Aanbod ACT en Coaching.
Wat als je zou ontdekken hoe jij je leven het liefste vorm zou willen geven, en je de tools krijgt aangereikt die je in staat stellen om je eigen pad te gaan bewandelen? Acceptance and Commitment Therapy biedt het antwoord op al deze vragen. In samenwerking met Seetrue bieden we een ACT training aan van 8 bijeenkomsten.
Kinderfeestje
Kosten.
De 4-daagse vervolgopleiding tot mindfulness trainer kost 825 euro, inclusief lunch. Basis en vervolgopleiding ACT. De 6-daagse basisopleiding tot ACT-trainer kost 1325 euro. De 5-daagse vervolgopleiding voor ACT-trainers kost 1100 euro. De 8-daagse positieve psychologie opleiding kost 1650 euro, inclusief lunch. Speciale Themadagen / Mindfulness Opleidingen / Workshops. Mindfulness in beweging eendaags 13500., Inquiry intensive tweedaags 275, voor door SeeTrue opgeleide trainers, 300, voor niet door SeeTrue opgeleide trainers.
netwerkkabel cat 5e
ACT Wij helpen je! Sleepwise.nu.
Waar cognitieve gedragstherapie zich richt op symptoomverlichting door. verandering van de inhoud van gedachten, richt ACT zich op het veranderen van de relatie met je. Je leert je te richten op zaken die je kunt beïnvloeden zoals je eigen gedrag, in plaats.
haar transplantatie
SeeTrue ACT-trainingen.
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief! Boeken gebaseerd op ACT van Gijs Jansen. klik op de boeken voor meer informatie. Plaatsen en data ACT-trainingen. ACT-trainingen acht bijeenkomsten. ACT-vervolgtrainingen vijf-zes bijeenkomsten. ACT-opleiding zes bijeenkomsten. Meer informatie en contact. Copyright c SeeTrue 2018.
pennen met logo
Wat is ACT? ACT in Actie.
Bij ACT wordt er veel gebruikt gemaakt van metaforen en oefeningen; men ontwikkelt zo op een ervaringsgerichte manier de verschillende ACT-vaardigheden. ACT is erkend als evidence based therapy voor de depressieve-stoornis, verschillende angststoornissen, dwangstoornis, psychose en chronische pijn APA, 2010.
labelwriter 450 dymo
SeeTrue Mindfulness ervaringen van opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
ACT is ontwikkeld door Gijs Jansen die tevens opleidingen voor SeeTrue verzorgd en auteur is van het studieboek Time to ACT. Tijdens deze opleiding leer je hoe ACT ingezet kan worden als training om mensen te helpen hun gedachten en gevoelens te accepteren, loslaten en meer aandacht te hebben voor wat zich nu feitelijk afspeelt.
Agenda.
Verder kun je er de data van de vervolgopleiding tot mindfulness trainer vinden. De vervolgopleiding van SeeTrue is bedoeld voor mindfulness trainers die de basisopleiding tot mindfulness trainer afgerond hebben. Daarnaast verzorgt SeeTrue ook de opleiding tot Acceptance and Commitment Therapy ACT trainer.
FAQ's.'
Onderzoek waar SeeTrue aan meewerkt. Onderzoek naar mindfulness. Is er vrijstelling mogelijk? Voor de basisopleidingen ACT en mindfulness is er in principe geen vrijstelling mogelijk, vanwege het specifieke karakter en de korte duur van deze opleidingen. Ook een intensieve meditatieachtergrond of opleiding als hulpverlener leidt niet tot vrijstelling.
Mindfulness en ACT op het werk.
Mensen hebben immers niet dezelfde achtergrond, werksituatie en behoeften. Je kunt kiezen uit een aantal opleidingen om mee te starten waaronder: de mindfulness basisopleiding, de ACT basisopleiding en de opleiding Positieve Psychologie. Al deze basisopleidingen vormen een afgerond geheel en bereiden je voor om mindfulness, ACT of positieve psychologie toe te passen binnen je werkveld. Meer over de opleidingen van SeeTrue.
Mindfulness SeeTrue Mindfulness Trainingen.
Onze basisopleiding mindfulness 7-8 dagen leidt op om mindfulness trainingen te geven in de MBCT / MBSR traditie mindfulness based cognitive therapy en mindfulness based stress reduction. De basisopleiding tot mindfulness trainer kan men bij SeeTrue volgen in Maastricht, Den Bosch, Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Bunnik en Nijmegen. Acceptance and commitment therapy ACT spreek uit als één woord is een relatief nieuwe vorm van gedragstherapie die aan het eind van de 20ste eeuw is ontwikkeld door de amerikaanse psycholoog Steven C.

Contacteer ons